OPINIONES ESTER SOTERAS

02/04/2020 - Motivo de la visita: psicoterapia

T'agrairia que li fessis arribar la meva més profunda gratitut i felicitacions per la feina que està fent l'Ester amb mi... Despres d'haver realitzat varis procesos a varis centres i diferents profesionals puc dir que es amb l'Ester amb qui millor m'he sentit, amb qui més he conectat i qui ha sabut trobar millor les tecles que em portesin a un creixement i desenvolupament personal i emocional més saludable per mi mateix.

30/12/2019 - Motivo de la visita: psicoterapia

Després d'haver realitzat les diferents sessions amb l'Ester, puc dir que es tracta d'una professional propera, que t'ajuda a identificar i t'acompanya de la mà en tot el procés psicològic. Destaco la capacitat que té d'ajudar-te a conèixer-te millor i la recomanaria sense dubtes. Gràcies per tot! ;)

10/09/2019 - Motivo de la visita: dudas sobre género

Pues sobre mi tiempo con Ester puedo decir que estoy muy contenta. Creo que ha cumplido y superado mis expectativas, siendo mi primera experiencia con un psicólogo. Nuestro trabajo fue corto, 3 sesiones, pero productivo y sé que, si lo necesito, contaré de nuevo con su ayuda.