top of page

EJACULACIÓ PRECOÇ

  • T'agradaria gaudir més temps de les teves relacions sexuals?

  • Creus que vas massa ràpid quan tens sexe amb algú?

  • Notes que perds el control de la teva ejaculació quan tens relacions amb la parella?

  • Penses que ejacules massa ràpid i t'agradaria aguantar més?

  • Ni tu ni la teva parella enteneu aquesta situació?

 

Si la teva resposta ha estat afirmativa per a una o diverses d'aquestes preguntes, no dubtis en contactar-me, mirarem de trobar la solució a aquestes preguntes i a la teva situació particular.

 

Què és l'ejaculació precoç?

L'ejaculació precoç es descriu com la incapacitat o dificultat d'exercir un control voluntari sobre el reflex ejaculador i el fet d'arribar a l'orgasme abans del que s'esperava. L'ejaculació es produeix de manera involuntària, incontrolada, ràpida i abans del que a l'home li agradaria. Aquesta acció de vegades no permet que la parella pugui gaudir d'una relació sexual satisfactòria, ja que en a quest cas un dels molts components per gaudir sexualment, com és la realització del coit (entre d'altres), finalitza.

L'ejaculació precoç pot aparèixer abans de la penetració, durant el sexe oral o al cap d'uns segons o pocs minuts després de la introducció del penis a la vagina. També pot ocórrer en algunes situacions i en d'altres no, amb una persona en concret, en un lloc particular... ja que depèn de molts factors.

És una situació que no té solució? Sí, és clar que la té. L'ejaculació precoç és una situació comuna entre els homes i una situació que requereix de paciència i aprenentatge del propi cos i d'un mateix, entre d'altres coses.

No esperis més i demana més informació. Així podràs gaudir molt més de la teva sexualitat i de les teves relacions en parella.

Pots consultar més informació sobre com treballem, clicant aquest enllaç i si tens alguna pregunta, contacta per resoldre-la.

 

bottom of page