top of page

MANCA DE DESIG SEXUAL

Què és la manca de desig sexual?

 

La manca de desig sexual és una situació que es pot donar tant en homes com en dones i pot estar causada per múltiples factors. Hi ha persones que mai han sentit la necessitat d'aparellar-se, o de conèixer gent per satisfer les seves necessitats íntimes i sexuals, o també de gaudir del seu propi cos. Fins i tot hi ha persones que mai han tingut la sensació que amb el plaer sexual la seva vida té més sentit; altres persones, que han tingut o tenen parella, senten menys atracció pel sexe que abans o estimen a les seves parelles, però mai han sentit atracció sexual cap a elles; altres que noten que el seu cos ja no s'encén com abans, que la seva libido ha disminuït, i s'evita qualsevol trobada sexual amb la persona que les estima... i diferents situacions de baix desig sexual que es poden donar en la vida d'una persona.

Però quines són les causes que fan que a les persones no ens vingui de gust el sexe?

Com hem comentat, hi ha múltiples factors i raons que porten a una persona a no voler tenir relacions sexuals, com ara: la insatisfacció durant les relacions sexuals amb la parella (a la llarga disminueixen el desig i s'evita el contacte amb l'altra persona ), per la incompatibilitat sexual amb aquesta o incomprensió del plaer que li agrada a la parella (a tots ens agraden coses diferents; carícies, petons, estimulacions en zones concretes...), també per l'estrès laboral o pels estudis, embaràs o postpart, estacions de l'any, canvis hormonals...

Si creus que et trobes en aquesta situació i necessites comprendre't i trobar una solució... Contacta. La disminució del desig sexual o l'alteració d'aquest i la libido ens nivells baixos és habitual durant la vida d'una persona.

No esperis més i demana una primera visita.


Així podràs gaudir molt més de tu mateix, de la teva sexualitat i de les teves relacions en parella o amb els teus companys.

Pots consultar més informació sobre com es treballa, clicant aquest enllaç i si tens alguna pregunta, contacta per resoldre-la.

 

  • Sents que el sexe no està fet per a tu perquè no n'arribes a gaudir?

  • La teva parella vol tenir relacions sexuals i tu intentes evitar-les?

  • Notes excitació en escassos moments?

  • Creus que abans tenies més ganes i alguna cosa ha fet que perdis l'interès pel sexe?

  • Et repel·leix el contacte sexual amb la teva parella?

Si la teva resposta ha estat afirmativa per a una o diverses d'aquestes preguntes, no dubtis en contactar. T'ajudaré a resoldre aquestes preguntes i a trobar una solució per a la teva situació particular. Moltes persones han tingut manca de desig sexual i a través de la teràpia sexual han pogut solucionar-ho.

bottom of page