top of page

ORGASME MASCULÍ

  • Sents desig i atracció però no aconsegueixes arribar al clímax?

  • Penses que les relacions sexuals són massa llargues perquè no arribes a l'orgasme?

  • Et sents pressionat durant les teves relacions sexuals per aquest tema?

  • Tens dificultats per arribar a l'orgasme en parella?

 

Si la teva resposta ha estat afirmativa per a una o algunes d'aquestes preguntes, no dubtis en contactar, junts resoldrem aquestes qüestions i trobarem una solució per a la teva situació particular. Altres homes han patit incapacitat per arribar a l'orgasme i alguna dificultat per ejacular, i a través de la teràpia sexual han pogut solucionar-ho.​

Què és l'anejaculació o l'orgasme retardat?

 

Durant l'estimulació del penis, es poden descriure dues situacions: l'anejaculació, que és la incapacitat per arribar a l'orgasme, i també l'orgasme i/o ejaculació retardada, moment en el qual s'arriba al clímax de plaer, però la persona opina que hi ha arribat amb retard o s'ha dedicat massa temps a l'estimulació del membre.

Malgrat que l'home se sent excitat i pot mantenir relacions sexuals amb el penis completament erecte, es produeix un retard o absència de l'orgasme, després d'un llarg temps subjectiu transcorregut. Aquest moment plaent durant una relació sexual o durant una autoestimulació pot haver estat inexistent durant tota la vida d'una persona, amb o sense parella, o produir-se només en situacions concretes o amb persones específiques. Fins i tot es pot arribar a l'orgasme, però hi ha moltes dificultats en el temps per assolir-lo.

El fet que una persona no pugui arribar a l'orgasme o tingui dificultats per arribar-hi, pot tenir diverses causes i comportar conseqüències com desinterès pel sexe a la llarga, problemes amb la parella tant de tipus sexual i de tipus comunicatiu, un evitació del contacte corporal amb l'altra persona...

És una situació que no té solució? És clar que la té! Les dificultats per arribar a l'orgasme o per ejacular poden aparèixer en el transcurs de la vida sexual d'un home i es poden tractar amb esforç i dedicació.

T'agradaria tenir més detalls sobre aquest tema? No esperis més i demana més informació.
Així podràs gaudir molt més de tu mateix, de la teva sexualitat i de les teves relacions en parella o amb les teves companyes.

Pots consultar més informació sobre com es treballarà, clicant aquest enllaç i si tens alguna pregunta, contacta per resoldre-la.
 

bottom of page